1 winter
01 / 01

1 winter

Corporate Template

Read More
Понеділок, 30 жовтня 2017 17:01

Андрій Фісак зустрівся з депутатами Дніпропетровської обласної ради

30 жовтня міський голова Андрій Фісак провів робочу нараду з депутатами Дніпропетровської обласної ради. Основною темою зустрічі стало обговорення фінансування стратегічних  об’єктів Нікополя, що будуть рекомендовані до включення у проект обласного бюджету на 2018 рік.

Присутні на зустрічі були депутати Дніпропетровської обласної ради – Антоніна Ульяхіна, Володимир Куцін, Володимир Романенко, депутати Нікопольської міської ради та помічники депутатів облради.

Обговорювали перелік об’єктів, що наразі фінансуються з обласних коштів, визначали серед них пріоритетні та чітко окреслили існуючі проблеми. Таким чином, в першу чергу проводитимуться у Нікополі роботи з благоустрою центру міста – реконструкція Парку «Перемоги» та будівництво басейну на його території. Не менш важливим залишається будівництво дитячого садка в районі Новопавлівки та розвиток медичної галузі міста, а саме:  реконструкція дитячої лікарні на проспекті Трубників, 47 та будівництво амбулаторії на вулиці Чалого (селище Північне).

Андрій Петрович подякував поважним гостям за їх роботу та наголосив на важливості взаєморозуміння і активної співпраці місцевої  влади з депутатами Дніпропетровської обласної ради з метою покращення інфраструктури Нікополя.

 

Прес-служба міської ради

Read 1468 times

Ми у соц-мережах

Нікопольська міська рада
inform@nikopol-mrada.dp.gov.ua

Електрометалургів, 3, Нікополь, 53200, Україна

(0566) 68-03-00