1 winter
01 / 01

1 winter

Corporate Template

Read More
Середа, 21 листопада 2018 09:11

Шановні нікопольці!

День Гідності і Свободи – це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави і себе. Патріоти своєї землі, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору стали уособленням мужності та сили, геройства та самовідданості. Саме зараз народжується справжня Українська держава, а своєю незламністю українці заслужили на повагу всієї світової спільноти. 

21 листопада ми згадуємо всіх героїв, що поклали своє життя задля майбутнього України. Це і Герої Небесної сотні, чиї імена, увіковічено в сторінках сучасної історії України. Це й наші воїни, що зараз захищають спокій країни на сході.

У час важких випробувань всім нам необхідно єднати зусилля для захисту свободи Української держави. Тож будьмо єдині, єднаймо нашу державу в одне ціле – сильну та незалежну Україну!

Сердечно бажаю вам міцного здоров’я, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє України! Зі святом кожного, для кого свобода і гідність є головними цінностями.

 

З повагою, Міський голова Андрій ФІСАК

Read 1200 times

Ми у соц-мережах

Нікопольська міська рада
inform@nikopol-mrada.dp.gov.ua

Електрометалургів, 3, Нікополь, 53200, Україна

(0566) 68-03-00