1 winter
01 / 01

1 winter

Corporate Template

Read More
Середа, 16 вересня 2020 13:49

Запрошуємо заклади торгівлі м. Нікополь приєднатися до пілотного проекту монетизації одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка”

Відповідно до рішення Уряду в місті з 1 вересня розпочато реалізацію пілотного проекту «Монетизація одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» у 2020–2021 роках».

Зазначений проект передбачає надання цільової грошової компенсаційної виплати замість натуральної допомоги «пакунок малюка» у розмірі 5 тисяч гривень.

Одноразова допомога буде надаватись на кожну народжену дитину для придбання дитячих товарів: засобів догляду та гігієни, одягу, взуття, дитячого харчування, іграшок, посуду, текстилю для дітей та товарів для породіллі при умові якщо звернення за нею надійде не пізніше 12 місяців з дня народження дитини.

Якщо отримувач протягом року не використав кошти на придбання визначених товарів банк самостійно поверне кошти на рахунок Мінсоцполітики».

Використати кошти можна буде на придбання зазначених товарів лише у закладах торгівлі, які внесені до реєстру учасників пілотного проекту «Монетизація одноразової натуральної допомоги «Пакунок малюка».

Мінсоцполітики в рамках реалізації пілотного проекту монетизації одноразової допомоги «пакунок малюка» ініціювало створення інтернет-платформи, на якій планується розміщення дитячих товарів національних виробників та «пакунок малюка» у натуральній формі та розмістило публічний договір про реалізацію пілотного проекту для приєднання закладів торгівлі до проекту монетизації одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка” для породіль за спеціальною соціальної карткою.

Міністерство соціальної політики запрошує заклади торгівлі та інтернет-магазини і нашого міста долучитись до реалізації проекту.

Долучайтеся до соціально важливої справи через приєднання до договору! Переходьте за посиланням:

https://www.msp.gov.ua/content/pakunok-malyuka.html


Read 1065 times

Ми у соц-мережах

Нікопольська міська рада
inform@nikopol-mrada.dp.gov.ua

Електрометалургів, 3, Нікополь, 53200, Україна

(0566) 68-03-00